VİZYON
 

  1992 yılında ilk ticari hayatına ekmek üretimi ile başlayan firmamız değişen hayat şartları doğrultusunda 1997 yılında gıda dağıtım ve pazarlama işine adım atarak Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgesinde hizmetlerine devam etti. 2008 yılına gelindiğinde 100 metrekarelik bir alanda lokum imalatına başlandı. Faaliyetlerimizdeki ivme ile 1 yıl sonra 250 metrekarelik bir alanda üretimlerine devam etti. 2010 yılından itibaren, gelişen ürün yelpazesi ve ticari potansiyeli karşılamak için 650 metrekarelik kapalı bir alanda fabrika binamızı kurarak yeni yerine geçti.

    Lokum üretiminin bir sanat ve mutfak işi olduğu bilinci ile Türkiye’nin tanınan lokum ustalarından eğitim alarak mutfak hakimiyetini kazanan firmamız her geçen gün yeni ürünler ve yeni lezzetler keşfederek ürettiği ürün yelpazesi ile bölgenin en iyi lokum, cezerye ve şeker sucuğu üretim ve dağıtımına Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgesinde tanınmış bütün kuru yemiş, aktar ve marketlerin raflarında yerini alarak hizmetlerine devam etmektedir.

 

MİSYON
 

  Gıda sektöründe örnek kuruluş olarak; İnsana, yasalara, çevreye saygılı, hayata lezzet katan, müşteri odaklı, kaliteli, sağlıklı ürünler üretmektir.

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı

Alışveriş deneyiminizi geliştirmek, hizmetlerimizi sunmak, müşterilerin hizmetlerimizi nasıl kullandığını anlayarak iyileştirmeler yapabilmek ve ilgi alanlarına göre özelleştirilmiş reklamlar da dahil olmak üzere reklamları gösterebilmek için çerezler ve benzeri araçları kullanmaktayız. Onaylı üçüncü taraflar da bu araçları, reklam gösterimimizle bağlantılı olarak kullanır.